top of page

Group

Public·55 members

[[[Sport-TV-]((]] J-Södra Örebro titta på matchen 03.04.2023

Ilskan efter kaoset i rysarmatchen: ”Skit”SuperettanPublicerad 5 nov 2022 kl 18. 21, uppdaterad kl 19. 45Ett brandlarm satte stopp för dramatiken i superettans bottenstrid. J-södra och Örebro kunde spela av sitt ödesmöte – efter att Öis förlorat sin match en halvtimme tidigare. – Så ska det inte gå till, säger Örgrytes Daniel Paulson. Den andra halvleken mellan Jönköping och Örebro hade precis startat när kraftig rökutveckling steg från bengalbränning i hemmaklacken. Röken satte i gång brandlarmet – och hela arenan tömdes på åskådare. – Det är ett brandlarm som har gått på hemmasupportarnas ståplats.


Vi har inte möjlighet att hålla den här matchen. Så, oavsett vad som hände på någon annan arena så skulle den här matchen spelas vidare? – Utifrån det som har skickats till klubbarna och till oss så var det det som stod i informationen. Sedan förstår jag problematiken i det, men den informationen har både vi och dom fått. Så, det var ingen diskussion att hålla matchen här? – Nej. I kvalspelet möter Öis med största sannolikhet Sandviken, ett dubbelmöte som Expressen sänder. I det andra kvalmötet ställs Östersund mot Falkenberg. Ytterligare ett streck ned i bottenstriden blev det klart att Norrby och Dalkurd åker ur superettan.

Bäst odds på Jönköpings Södra IF - Örebro SK | jämför 17 spelbolag! 100% upp till 500 kr Recension av MrGreen 9. 2 Hämta bonus +18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2, 00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.

Det skapade en due-due-liknande situation där båda lagen, med knappt 30 minuter kvar att spela, kunde nöja sig med resultatet. – Jag tror att det var några spelare som var nöjda med att spela av matchen. Det är lite känsligt så klart. Nu var det några minuter kvar bara, då är det okej, säger ÖSK:s Jiloan Hamad till Discovery. Öis var bedrövat efter slutsignalen på Grimsta IP. – Det är klart att det inte är optimalt. Så ska det inte gå till egentligen. Vad mer ska man säga om det? Det blir speciellt, säger Daniel Paulson. Se kvalet till superettan med Premium Max här! Öis: ”Det är skit” Kevin Ackermann: – Det är skit, alltså. Jag fick reda på det nu och det är skittråkigt. Vi hade det i egna händer och det är klart att vi ville lösa det själva, men det är tråkigt.

Ska det få hända i en sista omgång? – Nej, det tycker jag inte. En halvtimme, liksom … Jag vet inte hur situationen var, hände det något allvarligt så naturligtvis. Men det är tråkigt. Tycker du att det känns orättvist? – Ja, delvis. Men vi hade 1–0 här så vi kunde ha avgjort det själva. Tycker du att man borde ha pausat er match? – Jag vet inte, det är svårt att säga. Det är bara tråkigt att det sker. Huvuddomaren om kaosetHuvuddomare Oscar Johnson förklarar att det inte var möjligt att avbryta matchen för att vänta in den i Jönköping. – Det har skickats ut information till oss och klubbarna så att de vet vad som gäller kring situationer som skulle kunna uppstå när spelet inte kan komma igång samtidigt. Och i den informationen står det tydligt att vi inte har någon möjlighet att hålla matchen. Det är egentligen det vi har att förhålla oss till.

Jönköpings Södra IF HerrTidigareVarberg fortsätter att värva friskt. Sportbladet avslöjar nu att den tidigare J-Södra backen är nu…Vad tänker ni Jönköping Södra? Jag fattar inte att ni som förening inte protesterar. Jönköpings Södra IF förlorade mot Kalmar FF i P 19 Superettan södra i fotboll på Fredrikskans. 2–0…AnnonsAnnonsJönköping förlorade mot Kalmar FF i P 17 Allsvenskan södra i fotboll på Gasten IP. 4–0 slutade…Jönköpings Södra IF vann hemma mot Varberg i P 19 Superettan södra i fotboll.

Brandlarmet började tjuta efter en bengalbränning på hemmafansens läktare och hela arenan fick tömmas. – Det är ett brandlarm som har gått på hemmasupportrarnas ståplats och vi utrymmer hela arenan. Sedan har strömmen gått i speakerbåset så vi har lite problem just nu, men det gäller att få ut alla så fort som möjligt. Alla på hela arenan ska lämna, så är reglerna, säger matchdelegaten Lars Wilhelmson i Discoverys sändning. Efter cirka en kvart fick publiken klartecken att återinta sina platser och matchen kunde återupptas.

Kaos i Jönköping – arenan utrymdesPublicerad: 5 november 2022Uppdaterad: 5 november 2022Gastkramande sista omgång i superettan. Då uppstod kaos i Jönköping. Den direkt avgörande matchen mellan J-Södra och Örebro fick avbrytas och arenan utrymmas sedan brandlarmet gått. Brommapojkarna och Halmstad hade redan säkrat allsvensk uppflyttning, men det var rejält med drama i botten av tabellen när den 30:e och sista omgången av superettan spelades i dag. Flera lag slogs för att undvika negativt kval och/eller nedflyttning, däribland J-Södra och Örebro som ställdes mot varandra. BrandlarmMen minuter in i andra halvlek, vid ställningen 0–0, uppstod kaos.

Det gäller att få ut alla så fort som möjligt. Alla på hela arenan ska lämna. Så är reglerna, säger matchdelegat Lars Wilhelmsson till Discovery. Drygt 20 minuter senare var publiken tillbaka och matchen – en ödesmättad sådan då båda lagen, tillsammans med Örgryte, kämpade för att undvika negativt kval – återupptogs. Örgryte tvingas kvala Men det blev aldrig någon nerv på Stadsparksvallen. J-södra tog ledningen – samtidigt som Örgryte förlorade mot BP, vilket innebar att både J-södra och ÖSK var på säker mark.

Jönköpings Södra odds, spelschema, match - Fotboll

Ett skönt trendbrott för…Jönköpings Södra IF föll tämligen väntat hemma i P 19 Allsvenskan södra i fotboll mot formstarka…AnnonsAnnonsJönköpings Södra IF fick se sig besegrat i mötet med Örgryte på bortaplan i P 19 Allsvenskan södra…Jönköpings Södra IF förlorade mot Mjällby i P 19 Allsvenskan södra i fotboll på Jordbrovallen. 0–4…Jönköpings Södra IF förlorade bortamatchen mot IFK Göteborg i P 19 Allsvenskan södra i fotboll på…Jönköpings Södra IF vann mötet i P 19 Allsvenskan södra i fotboll på hemmaplan mot GAIS, med 2-0. Jönköpings Södra IF förlorade mötet med Trelleborg borta med 1-2 i P 19 Allsvenskan södra i fotboll…Jönköpings Södra IF tog till slut hem segern mot Halmstad i matchen hemma på Jordbrovallen, …Bortalaget Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat av Elfsborg i lördagens match i P 19…Det blev mållöst, 0-0, när Kalmar FF gästade Jönköpings Södra IF på Jordbrovallen, Jönköping i P 19…Jönköpings Södra IF vann borta mot Öster i P 19 Allsvenskan södra i fotboll.

Detta efter…Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat i mötet med GAIS på bortaplan i P 17 Allsvenskan södra i…Hemmalaget Jönköpings Södra IF och Lunds BK tog en poäng var i mötet i P 17 Allsvenskan södra i…Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Häcken tog emot Jönköpings Södra IF i P 17…Hemmalaget Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat av IFK Göteborg i söndagens match i P 17…Jönköpings Södra IF förlorade bortamatchen mot Helsingborg i P 17 Allsvenskan södra i fotboll på…Nyförvärvet redo att debutera.

Försäsong 2023: Örebro SK – Jönköpings Södra IF 1-1 (1-0)

Match: JÖNKÖPINGS SÖDRA vs ÖREBRO🏟 Stadsparksvallen 📢 O. Johnson 🌡 Nuageux Paris sportifs: Jönköpings Södra - Örebro PARIEZ maintenant sur le match Jönköpings Södra - Örebro et bénéficiez d'un bonus d'inscription sur chaque site de paris sportifs! Pronostic: Jönköpings Södra - Örebro Connectez-vous pour voir les pronostics des internautes! Vous aurez ainsi accès à la répartition des pronos 1N2 du match entre Jönköpings Södra et Örebro. En Superettan, Jönköpings Södra affronte Örebro. Sur quelle chaîne, à quelle heure, dans quel stade la rencontre se jouera-t-elle? Les statistiques détaillées, les compositions probables, les joueurs blessés et les joueurs suspendus, les pronostics et les cotes, l’arbitre… Vous pouvez rapidement obtenir toutes les informations sur cette rencontre tels que les buteurs, les passeurs, les cartons rouges et jaunes, les changements des joueurs… Résultat du match Jönköpings Södra - Örebro compositions, buteurs, statistiques...

Jönköpings Södra IF - Örebro SK - 05 november 2022

Skadad domareSom om inte brandlarmet vore kaotiskt nog tvingades man även till ett domarbyte mitt under matchen. Huvuddomaren Martin Strömbergsson klev av skadad och ersattes av fjärdedomaren Gheorghe Piscoran, som kommer från just Jönköping. – Skadad domare, brandlarm, utrymning och så vidare. Lika bra att ta allt på en gång, säger matchdelegaten Lars Wilhelmson. Öis och ÖFK får kvalaMatchen mellan J-Södra och Örebro slutade 1–1. Dramat i botten slutade så här:J-Södra och Örebro klarar sig kvar. Örgryte och Östersund får kvala. Norrby och Dalkurd åker ur.

Matchen på lördagen…TidigareJönköping förlorade mötet med Malmö FF hemma med 1–3 i P 17 Allsvenskan södra i fotboll på söndagen. Jönköpings Södra IF vann matchen hemma mot Värnamo i P 19 Superettan södra i fotboll på lördagen. Hela säsongen har varit tung för Jönköpings Södra IF. På söndagen blev det klart att laget åker ur…Bortalaget Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat av Trelleborg i lördagens match i P 19…AnnonsAnnonsJönköpings Södra IF förlorade bortamatchen mot Trelleborg i P 17 Allsvenskan södra i fotboll på…Jönköpings Södra IF förlorade mötet med Mjällby hemma med 0–2 i P 19 Superettan södra i fotboll på…Det blev delad pott när Jönköpings Södra IF tog emot Mjällby i P 17 Allsvenskan södra i fotboll.

Jönköpings Södra IF vann en målmässigt jämn match hemma mot GAIS i P 17 Allsvenskan södra i fotboll…Jönköpings Södra IF förlorade mötet med Lunds BK borta med 1–3 i P 17 Allsvenskan södra i fotboll…Jönköpings Södra IF förlorade mötet med Häcken hemma med 0–4 i P 17 Allsvenskan södra i fotboll på…Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat i mötet med IFK Göteborg på bortaplan i P 17 Allsvenskan…Det var länge sedan Jönköpings Södra IF vann i P 17 Allsvenskan södra i fotboll. Men i söndagens…Jönköpings Södra IF förlorade bortamatchen mot IFK Norrköping i P 17 Allsvenskan södra i fotboll på…Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat i mötet med Elfsborg på bortaplan i P 17 Allsvenskan södra…AnnonsAnnonsHemmalaget Jönköpings Södra IF och Halmstad tog en poäng var i mötet i P 17 Allsvenskan södra i…Jönköpings Södra IF fick se sig besegrat i mötet med Örebro på bortaplan i P 17 Allsvenskan södra i…Jönköpings Södra IF förlorade mötet med Malmö FF borta med 1–4 i P 17 Allsvenskan södra i fotboll…Lagen delade på poängen när Jönköpings Södra IF och gästande Kalmar FF möttes i P 17 Allsvenskan…Jönköpings Södra IF åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Mjällby med hela…Jönköpings Södra IF är tillbaka i vinnarspåret igen i P 17 Allsvenskan södra i fotboll.

Livesport: Jönköpings Södra IF - resultat, matcher, Jönköping Södra - Örebro SK liveJönköpings Södra IF resultat och matcher på Livesport. com. Den här sidan är om Jönköpings Södra IF, (Fotboll/Sverige). Om du söker resultat för ett annat lag med namnet Jönköpings Södra IF, välj din sport i toppmenyn eller i kategorin (land) till vänster.

”Väntar på återkoppling”Jönköpings Södra IF förlorade bortamatchen mot Halmstad i P 19 Allsvenskan södra i fotboll på…Jönköpings Södra IF är tillbaka i vinnarspåret igen i P 19 Allsvenskan södra i fotboll. Detta efter…Jönköpings Södra IF måste kvala för att hålla sig kvar i P 19 Allsvenskan södra i fotboll. Det står…Matchen mellan Jönköpings Södra IF och Öster på Jordbrovallen slutade 3–3.

Bäst odds på Jönköpings Södra IF - Örebro SK - 1x2.se

Artiklar | Jönköpings Södra | SvenskaFans.com | Av fans, för fans

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page